Udtalelser fra klienter om hypnose hos John Calmar

- Jeg kan varmt anbefale Johns hypnoseforløb på 3 behandlinger. Det var en fantastisk følelse af frihed som jeg efter hver behandling gik hen ad gaden med – en følelse jeg fortsat mærker og som er blevet en naturlig del af mig og min hverdag. Hypnosen foregår i en tryg og afslappet atmosfære – formidlet med tydelighed og humor :o)
Mette R
- Ved mit første besøg hos dig i maj, der fik jeg hypnose for at slippe den hjertesmerte, sorg og ensomhedsfølelse min x-mands utroskab havde efterladt mig med! Vi fandt ned til oplevelser omkring min mors sygdom, da jeg var barn og oplevelser i forbindelse med min bror. Vi så på min x og hans nye “kærlighed” og da jeg forlod dig, kunne jeg tænke på dem uden den store smerte…. det kan jeg stadig og jeg føler mig ikke ensom, forladt og “kvalt” af hjertesmerte mere.
Gitte Sørensen (Madam Mim)
- Jeg var inde hos dig for ca. en måned siden, fordi jeg havde haft massive søvnproblemer i gennem 4 år. Efter 2 behandlinger kan jeg igen sove om natten. Det betyder, at jeg nu igen kan gøre en masse ting, som ikke har været mulige p.g.a. træthed og søvnmangel. I hypnosen bad du mig gå tilbage i mit liv til et tidspunkt, hvor jeg godt kunne sove. Nu er det som den gode energi, jeg havde den periode, er kommet igen. Rigtigt skønt! De ting, du havde observeret hos mig under hypnosen, var i øvrigt meget centrale og præcise. Tak for hjælpen.
Ulla Jensen
- Pige som var truet med kniv. Det var en helt herlig følelse. Men, det var også en lidt underlig følelse, da jeg lå på min seng og skulle hypnotiseres af John Calmar. Først sagde han, at jeg bare skulle ligge og slappe fuldstændig af. Det føltes, som om jeg var nede i bunden af min seng. Han sagde en helt masse ting til mig, hvor jeg skulle forestille mig, at jeg både var voksen og barn. Han sagde, jeg skulle sige, hvad jeg ville gøre, for at trøste den lille pige, som var mig. Bagefter prikkede han mig nogle steder på armen og nogle steder på min pande. Han hjalp mig til ikke at være bange mere.
Mie Kessler - 10 år
- Jeg opsøgte John Calmar for endegyldigt at blive røgfri efter 40 år med et stadigt stigende tobaksforbrug. Flere rygestop forsøg gennem årene var ikke lykkedes. John Calmar fandt årsagen hertil og det rette tidspunkt at sætte ind med hypnosebehandling. Jeg er nu røgfri uden afsavn på fjerde måned og har det både fysisk og ikke mindst mentalt bedre.
Niels Dahl
- Som lovet, en information om ugen der gik……. 1. Angstanfald Tidligere har det ikke været unormalt med 1 eller flere optræk til angstanfald i løbet af en ugen, forløbne uge 0 stk 🙂 2.Menings udfoldelse Tidligere er det ikke alle mine meninger jeg har sagt i en samtale, jeg har oftest holdt lidt igen, men den tid er vist overstået, jeg skal love for at der er blevet lukket op, for en ny og forbedret version af den del 🙂 Den korte version af det hele er, jeg har det godt, føler mig lettet og betydelig mere “fri” på en måde som jeg ikke rigtig kan finde ord for, MEN det er fandme dejligt. 🙂
Michael Jensen
- Først tusind tak for hypnosen i går. Jeg kan fortælle, at jeg var ude at køre med elevator 4 gange i Bruuns Galleri bagefter, og jeg tænkte faktisk ikke over det, så jeg har dyb beundring for det, du gør. Jeg vil dog lige vente et par uger med at melde “rigtigt” tilbage om, hvordan det går. Jeg henvender mig egentlig til dig nu, fordi jeg lige har downloadet “april meditation” – som for øvrigt viste lidt tekst af Current 93, pudsigt, dem er der ikke så mange, der kender … men mit spørgsmål er, om du også har indspillet noget om selvhypnose? Hvis ja, så er jeg meget interesseret i at købe eller downloade det.
Camilla
- Jeg var hos dig to gange i november til hypnoterapi, hvor vi bla.a arbejdede med rodcenteret fordi jeg skulle have et keglesnit i forbindelse med celleforandring. Det viste sig (selvfølgelig) at det var forsvundet før operationen. Jeg siger TAK og ønsker dig en glædelig jul og et fantastisk nytår :o)
Benedicte
- Jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte og tak er et fattigt ord, men det må nok være der, vi skal hen. Det er jo utroligt, hvad den ene gang hypnose har gjort for mig. Du hypnotiserede mig sidste torsdag og om aftenen da jeg tømte opvaskemaskinen bemærkede jeg den første ændring – jeg har altid været meget ‘autistisk’ i forhold til hvordan tingene skal stå og mine brødknive skulle hænge i en bestemt rækkefølge…det behøver de ikke mere, de blev sat der hvor der var plads på magneten og det rørte mig ikke. I forhold til mine børn skældte jeg dem ud dagligt og havde svært ved at komme ud af det igen, så var jeg først rigtig blevet sur kunne resten af aftenen være ødelagt…de har fået skæld ud en gang hver siden i torsdags og bagefter var jeg glad som før hændelsen…Desuden er det ligesom om der er gået en sky væk fra min store søn og jeg kan pludselig se ham og mærke hvor meget jeg elsker ham…det kunne jeg ikke før og jeg troede at det bare var sådan det skulle være med små børn…han er også meget mere positiv…selvfølgelig når mor ikke er sur hele tiden. Jeg har virkelig fået en indre ro og jeg tanke’spinder’ ikke mere, altså jeg går ikke og tror at de andre måske tror noget om mig…laver mine egne historier…håber du forstår hvad jeg mener. Det vildeste vil jeg nok mene er, at jeg ikke er bange for edderkopper mere – og jeg kan fortælle dig at jeg har været panisk angst for dem hele mit liv…ikke engang de helt bittesmå har jeg kunne været i nærheden af…jeg har som stor pige tisset i bukserne fordi der var en edderkop på badeværelset… Min mand irriterer mig heller ikke mere – han er dejlig og jeg kan slet ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne se det før, men skidt med det for det kan jeg nu;) Det er SÅ FANTASTISK og du har virkelig lettet mine skuldre – tusind tak for det og jeg vil være dig taknemlig altid. Jeg tænker dog stadig at jeg skal ind til dig en gang mere, for at få styr på Marcello (min mindste søn, som havde problemer med hjertet)og den angst jeg har i forhold til ham og hvad der kan ske med ham i fremtiden. Men igen tusind tak.
Merete
- Jeg har så uendelig meget at takke dig for. Da jeg kom til dig første gang, følte jeg at min verden var ved at smuldre væk – alting virkede håbløst og uoverskueligt. Men du har på kort tid formået at bringe lys og glæde i mit sind igen. Dine mangeårige erfaringer nærer jeg dyb respekt for. Jeg har stor tillid til dig som menneske – og behandler. Det at møde dig har allerede forandret mit liv i positiv retning, og jeg føler mig meget privilegeret over at have mødt dig. Tak fordi du gør en forskel for mig – og så mange mennesker.
Helle

Copyright ©JohnCalmar.dk | tel. +45 40 93 85 93 | info@johncalmar.dk