Udtalelser fra studerende om kurser hos John Calmar

- Ikke mindre end en fantastisk uddannelse. Levende, meget lærerig og med skøn humor. Du har hele vejen igennem haft et øje på alle kursister, hvor vi befandt os på vores vej. Vi har været i kompetente og professionelle “hænder”. Har lært hvor vigtigt det er at komme ind til “nerven” af problemer/udfordringer, om det er privat eller arbejdsmæssigt. Hvor stærkt et “værktøj” hypnose er – helt fantastisk. Har fået åbnet min intuition, igen… Hvilket gør livet noget skønnere, både som behandler… Men bestemt også på den arbejdsmæssige vej…Business livet ville ha glæde af at kunne bruge og turde bruge deres intuition. Kan klart anbefale uddannelsen!!
Charlotte
- Det har været et fantastisk spændende kursus, når man interesserer sig for den åndelige side af tilværelsen. Jeg har grædt og grint og været kørt rigtig godt træt. Jeg har lært mig selv at kende på en anden måde og har udviklet mig meget på dette år. Jeg kan kun anbefale andre at tage denne uddannelse.
Lisa Strange Pedersen
- Tak for et fantastisk godt kursus. Jeg fandt meget stor glæde ved at være sammen med mennesker der havde samme erklærede mål som mig, nemlig at blive klogere på os selv. Du satte os i situationer vi ikke selv ville opsøge, og som udfordrede mig meget. Særligt vil jeg nævne øvelsen omkring “vision quist”. Jeg gennemførte næste alle 7 timer siddende op af et træ om natten. jeg tænke “dette giver da ikke en skid” men jeg må jo sande, at det var så givende som noget kunne være . Jeg “afleverede” mange af mine tunge byrder fra mit liv til dette træ, og måtte ud om morgnen for at sige tak for at træet tog mine byrder og lettede mig helt enormt. Du skal have stor ros for din sans for at vælge “medundervisere” der understøttede den dejlige atmosfære af ro og tilstædeværelse. Det, at hverken du eller dine hjælpere ikke er berøringsangte betyder rigtig meget for mig. Ritualet omkring svedehytten var meget stort for mig. jeg har længe drømt om at prøve sådan et ritual. At du betroede mig at være “bedstefar” var meget stort for mig, og jeg føler daglig glæde ved at det lykkedes så godt for os alle. Hvis jeg skal fremtrække oplevelser der har betydet noget helt særlig for mig på grund af kurset, er det følelsen af at have lagt gamle negative oplevelser bag mig, renset mit sind som en flødekaramel man piller papiret af og genfinder det lækre menneske indeni. Det var lige det jeg havde på hjerte.
Lars Andersen
- Tak for sidst . Du har da fået pillet ved noget i mit hovede . Har haft det rigtig godt siden mit besøg hos dig . Mine tanker er faldet til ro , før jeg var hos dig, famlede jeg rundt og kunne ikke finde ud af hvad der var oppe eller nede . Har fået en masse selvtillid igen, som jeg bruger meget . Du sagde, jeg skulle stoppe med øllerne, har ikke rørt dem siden, har det fantastisk godt. Ikke at jeg vil leve i afholdenhed resten af mit liv, men jeg vil bruge det som et rusmiddel i stedet for en trøst. Fredagen efter jeg var hos dig, købte jeg B-kompleks og omnimin, som du foreslog, de virker, har fået meget mere energi og overskud til hverdagen, det er sgu fedt. Du har sat en masse på plads på din måde. Jeg kan bruge det, så min oplevelse med dig er 100% positiv. Min forvirring om, hvem jeg er som person, satte du ord på, som jeg kan forstå. Var skeptisk ved dine metoder, men de er manet i jorden.
Kranmanden fra Nibe
- Tak for din klare og forståelig måde at formidle på. Jeg er dig meget taknemlig, mit liv ser helt anderledes klart ud, nu hvor du har sat ord på. Jeg kan genkende mønstre og måder at handle på. Og din varme respektfulde måde at formidle dit budskab på, virker som et dagligt skulderklap fra en jeg har stor respekt for. Tak john (jeg har lyst til at sende dig en hund).
En hund
- Tak for et dejligt kursus! Da jeg startede på dette kursus, havde jeg mistet min identitet efter at have været i plejerrolle i 12 år. Nu efter disse måneder har jeg fundet mig selv og er overbevist om, at kurset har fremskyndet denne proces betragteligt, så jeg kan leve i ro og harmoni.
Judith Holst Larsen
Pensionist
- Jeg har deltaget i dit kursus, med interesse for din dygtighed til at kontakte den åndelige verden. Din rummelighed tager i høj udstrækning hensyn til den enkelte deltager, hvad der giver et både farverigt og lærerigt kursus med mange nuancer. Jeg kan kun sige tak for at du har givet os mulighed for at komme videre i livet.
John Larsen
Spec.arb.
- Det har været et utroligt givende og lærerigt forløb. Du har hele tiden haft et øje på hver enkelt af os kursusdeltagere, hvor vi har befundet os på vores vej, de 14 måneder uddannelsen har varet. Jeg vil kalde det kærlig, professionel omsorg. TAK 😉 Med både alvor og humor har du rundhåndet delt ud af din viden og store ”behandlerværktøjskasse” – så det teoretiske stof har aldrig været kedeligt 😉 Jeg har på uddannelsen lært at se aura og stole på/bruge min intuition. Jeg har fået boostet min energi, mit selvværd samt fået et væld af nye redskaber som behandler. Jeg har mærket mig selv, fået indsigt via hypnose og regression samt fået rykket min comfort-zone – og kan kun anbefale enhver, der har lyst til at arbejde med psykospirituel selvudvikling, at holde øje med din kursuskalender for at melde sig til kursus/uddannelse. Gruppearbejdet mellem undervisningsgangene har været med til at styrke og udvikle erfaringerne jeg har fået. Gruppemedlemmerne imellem har vi brugt hinanden som sparingspartnere og prøvekaniner, udvekslet erfaringer samt fået opbygget venskaber for livet.
Bine Paasch
- Jeg har været på 1. del i klientpsykologi med John Calmar som underviser. Jeg vil give roser til John for hans levende og indlevende undervisning. Det var nogle spændende dage, og jeg har indtil videre fået flere værktøjer til mit daglige arbejde med klienter. Vi fik bl.a. øvet os i spørgeteknikker og indfølingsevnen. Endvidere har jeg fået en rigtig god selvhypnose, som jeg anvender hver dag. Jeg glæder mig til den sidste og intensive del af kurset.
Lone Bergman
- I had an individual meeting with John a few months ago and I didn’t even have to have any questions, he answered them all! We sat in a room and he spoke to me about my personality, my positivity and also parts of me that I can work on, as he “hit the nail on the wall”. I was amazed to know that my daughter and I were sisters in a past life, ran a cafe in the south of France, again it explained alot. I also wanted to know why I have a passion for painting and writing from the Cubism period. And I am fond of Matisse, Van Gogh, Munch, Monet but I never mention Picasso. He said another past life I has was a painter / writer during that period and Picasso and I were like Jung / Freud. Agreed but never agreed, actually I hated Picasso, and I was a bit crazy, that also is a support for me in my life now, always being the opposite of everyone else. Now I do not have to wonder anymore. When he looked INTO my body he noticed I needed minerals and had to take care of myself, do pilates, slow down, enjoy, and just “be”. After I spoke to John I took a hair mineral tissue test in Houston, Texas and the results came back that I was lacking minerals. John is kind, intelligent and has a great talent, I bow my head to him with gratitude. Hope to see you soon John, you changed my life and I will never forget that.
Alison Meyer
www.aimstudio.net
- Clairvoyance & Aura kursus juni 2007 Undervisningen foregår på en entusiastisk og humoristisk måde hvor alle kan være med i trygge og kærlige omgivelser. Der er en god fordeling af teori og øvelser. Jeg har fået en dybere forståelse af aura, lært at se aura med det åben øje, tyde og forstå dem fra en anden vinkel. Vidunderlige redskaber som jeg har brugt og øvet mig i siden kurset. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset til andre. Heidi Healer og Clairvoyant
Heidi
Healer og Clairvoyant
- John brager igennem som et meget entusiastisk, empatisk, humoristisk og lidenskabeligt menneske. Der er liv og følelser i John. Det mærkes. Tydeligt. Som deltager i hans intensive klientpsykologi-seminar, har jeg lært en masse. Han er rigtig god til at tydeliggøre teorier via praksis. Tydeligst demonstrerede han meget konkret, hvorledes intet andre siger eller gør, handler om dig. Hvordan andre reagerer på dig, har intet med dig at gøre, men er derimod en projektion af deres egen realitet, -eller drøm om man vil. Han bruger sig selv meget og det er deri lidenskaben og kærligheden hviler. Jeg kunne tydeligt mærke, hvor intenst han brænder for sin mission/livskontrakt. Som underviser er han meget generøs. Han øser gavmildt af sin indsigt og klarsyn. Krigeren i John er stærk og stolt og han kæmper med den internt og eksternt på godt og på ondt. Krigeren i John har lært ham meget og er med ham, når han underviser, hvad der er yderst værdifuldt, idet teorier således igen tydeliggøres via praksis. Meget effektivt. Ægte og levende holder han krigerens hjerte frem – blottet i sine bare næver. Det er det modigste jeg – måske nogensinde- har oplevet. Jeg kan på det varmeste anbefale Johns kurser/seminarer/workshops. Kurset, har givet mig nogle nye og gode værktøjer, jeg kan bruge i mit arbejde som behandler.
Lene Kopowski Schack
Alternativ behandler
- Det var et utroligt godt kursus, som du holdt, som gjorde folk til intuitiv vejleder. Det var utroligt inspirerende, og udviklede mig utroligt meget. Din undervisning var utroligt inspirerende,og du satte os ind i andre andre dele af den åndelige verden. Det har været utroligt at se, hvordan jeg selv og de andre kursisten udviklede sig.
Claus Beck
- ...har deltaget i kursus nr. 2 i shamanisme hos John Calmar. Er selv kursusafholder, men er igen igen blevet glædeligt overrasket over, hvorledes det atter lykkes for John i en skøn vekselvirkning mellem sjov og alvor at få åbnet ”vores” rette veje, således at vi alle uanset indfaldsvinkel virkeligt har fået noget ud af kurset! Problemet er bare… at dette altså ikke er nok. Mere, mere er det ord, der gentagne gange dukker op. Tak for et godt kursus.
Olivia og Kåre
- Jeg var hos John noen uker siden. Jeg bor i London fordi jeg er snart ferdig å ta embetseksamen i jus. Noe som jeg har ofte strevet med fordi mitt hjerte lene seg til sang og dans. Jeg har familie på Karmøy og de bestilte time hos John for meg siden de visste at jeg skulle en tur hjem for å “tenke”. John snakket slik at alle mine negative tanker og ting som jeg mente var umulige forsvant. Det var mulig – det er enkel og jeg ble positive. Han fortalte at jeg har en sterk kjærlighet til musikk og dans fordi jeg var ballerina i italia og sangerinne. Jeg måtte fortsette i fritiden min å danse, fordi det gjore meg glad. Han hadde helt rett. Han såg inni kroppen min og visste at jeg hadde vært syk i magen uten at jeg fortalte han at jeg var i Tanzania og fikk en bakteria som ikke hadde gitt slipp. John fortalte hva slag matsorter jeg burde holde meg til og nå er jeg helt frisk. Han fortalte meg at nå jeg er ca. 45 så blir jeg ei ganske kjent person på verdens basis. Ikke visste han at jeg var hos ei klarsynte dagen før som sa akkurat det samme. Jeg reiste tilbake til London med en helt annet syn på livet og hverdagen og jeg takke John for det. Jeg kommer aldri til å glemme han og jeg håper vi treffes igjen. Tusen Hjertelig Takk John, du gav meg en stor gave!
Pia Kristin Lande
- Takk for sist! Det er alltid fint å være på kurs med deg! Det føles kanskje slitsomt iblant, men det er vel sånn det skal være. Du gir oss så mye hele tiden, så tusen takk for alle gode ord, håndtrykk og for at du er du!
Randi
- Aurakurset har givet mig redskaber til, at tro mere på mig selv og mine evner til det spirituelle og til at se aura. Det har åbnet døre til mit indre jeg og en hel ny verden. Gennem aurakurset har jeg lært nogle fantastiske personer at kende på en intens måde! Det har været et sjovt og personligt udfordrende kursus som jeg varmt kan anbefale andre der har mod til at arbejde med sig selv og det spirituelle. Til dig John vil jeg sige rigtig mange gange tak for tålmodigheden og for alt det du har lært os. Det har været nogle sjove og til tider hårde tirsdage men jeg har hver gang følt at jeg gik derfra med en masse jeg kunne bruge. Din væremåde og til tider syge humor ;o) har givet kurset krydderi og massere af energi. Tak for at du ikke er som alle andre!
Caroline Lund
Sygeplejerske
- John har flere gange tidligere i mit liv hjulpet mig ud af situationer hvor det virkelig har brændt på, ved hjælp af hans dygtige clairvoyante evner og medfølende store hjerte. På aurakurset har jeg fået yderligere nye redskaber til at se ind i mig selv, lært at se aura og bruge mine clairvoyante evner. Stor tak til John og alle der var med på kursus.
Birgit Bayer
- Tiden på kurset har været en rejse i følelserne, intellektet og det spirituelle univers. Det har været en udviklende proces, der har givet meget ny viden om mig selv, og som har vækket latente evner til live. Uden en dygtig lærer var det ikke gået. Man overraskes hver gang over Johns præcise clairvoyante evner til at ramme kernen i de problematikker, der kan lede en videre i den rigtige retning og hans omsorgsfuldhed overfor hver enkelt elev. Et kursus jeg ikke ville undvære.
Robert Gottlieb
Billedkunstner www.spiritart.dk

Copyright ©JohnCalmar.dk | tel. +45 40 93 85 93 | info@johncalmar.dk