Clairvoyant rådgivning

Du kan spørge om alt, den åndelige verden har ingen begrænsninger og den ønsker, at du bruger den viden, John kanaliserer til din udvikling. Der vil selvfølgelig kun komme de ting igennem, som du er i stand til at modtage og arbejde med. Clairvoyance er en vej til åbenhed og forståelse, så du kan gå med fred på din vej.

Hypnose

Til livsstilsændring Bryd vanen og nå dine mål! Hypnose kan være en hjælp til ….. Stress, angst og depression. Koncentrationsbesvær, sengevædning m.v. De fleste behandlinger med hypnose tager 2-3 gange. Ofte vil du allerede mærke en stor forskel efter den første gang. Enkelte har kun behov for at modtage hypnose én gang.

Kurser & Uddannelse

Hos John Calmar har du muligheden for flere forskellige kurser og uddannelser. Klik på “kurser og uddannelser” øverst på siden. Her kan du læse mere om Seer-uddannelsen og Shamanisme. Under “referencer” er der mulighed for at se, tidligere kursisters oplevelser, udvikling og erfaringer.

Nyt hold på Seer-uddannelsen


Denne unikke uddannelse som Seer, har jeg personligt sat sammen. Jeg er siden barndommen, blevet undervist af ånder og lært af åndeverdenen. Der ud over, har jeg fået genopfrisket det, jeg har med mig fra tidligere liv. Jeg har ikke gået på skoler og modtaget undervisning, da det kommer naturligt til mig. Det er en evne jeg altid har haft med mig. Jeg har 38 års erfaring i arbejdet med det spirituelle og de ting jeg har mødt på min vej, inden for den alternative sektor.

Aktuelt


John Calmars univers


I JOHN CALMAR’S UNIVERS, får du adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer i Facebook gruppen, og mange andre spændende begivenheder.

John Calmars univers

Copyright © JohnCalmar.dk - Tel.: +45 40 93 85 93 - Email: info@johncalmar.dk