HYPNOSE - HYPNOTERAPI

Bryd vanen og nå dine mål!

De fleste behandlinger med hypnose tager 2-3 gange. Ofte vil du allerede mærke en stor forskel efter den første gang. Enkelte har kun behov for at modtage hypnose én gang.

Når der bruges flere sessioner er det for at sikre, at ændringen er blivende, og for at tilgodese, at der kan støde andre faktorer til, som skal behandles for, at den ønskede ændring bliver varig.

Ændringen påvirker dit liv positivt, ofte også på andre områder end forventet.

En behandling varer ca. 1 time. Du vil på forhånd få forklaret, hvad der skal ske, og hvordan du skal gøre. Hypnose kræver intet forudgående kendskab, og alle kan hypnotiseres. 

Har du koncentrationsbesvær? Hypnose være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere dig. Der er altid en årsag til, at din opmærksomhed forsvinder fra det, du bevidst forsøger at koncentrere dig om.

Via hypnosen kan du finde årsagen til, at du såkaldt forsvinder, så du igen vil kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting, som er vigtige for din udvikling og fremfærd.

Er du kommet ind i angst, som har skabt depression og stress, kan hypnose hjælpe dig. Der vil være skjulte fundamenter, som har præget dit liv. Igennem hypnose kan din underbevidsthed finde lige præcis det sted, hvor det skjulte ligger gemt. Hypnosen frigør din bevidsthed, og dermed frigøres du fra tidligere traumer. 

Angst for angsten, fobier og præstationsangst, tilbageholdenhed, generthed.
Du vil med det samme mærke mere livsenergi og større glæde.

Allergier, der er opstået af psysiske årsager, kan afhjælpes med hypnose. Din underbevidsthed ved, hvor det stammer fra i dit liv. Hypnosen gør det muligt at fjerne årsagen.

Hypnose kan hjælpe dig videre, når dit verdensbillede er krakeleret, og du sidder i en følelse af tomhed, hvor det er vanskeligt at finde vejen frem. Selvom vi har svarene i os selv, så er det ikke altid, at de vil komme frem. 
Via hypnosen frigøres dine tankemæssige blokeringer, så du kan komme ind til de informationer, du skal bruge for at komme videre.

Er dit selvværd i bund, så du vælger at sidde alene uden at kunne overvinde dig selv til at komme ud og møde andre? Når vi af forskellige årsager mister vores selvrespekt, er det ikke altid til at sætte fingeren på lige præcis, hvor det gik galt. Hypnose kan hjælpe dig med at finde årsagen og ikke mindst til at finde den styrke og vitalitet, som får dig frem på banen igen.

Mangler du motivationen til at komme i gang med de planer, du har gået med længe? Måske har du sagt til dig selv tusindvis af gange, nu skal jeg i gang med forandre mit liv, men kommer aldrig videre. Du har nu muligheden igennem hypnose til at få fjernet de forhindringer, der holder dig tilbage.

Hypnose forbedrer desuden sportspræstationer, motivation, energi, koncentration, hukommelse, studievaner, selvværd, og selvtillid.

Har du gået og sagt inde i dig selv, nu bør jeg stoppe med at ryge, uden at det er kommet videre end til tanken?  Gennem hypnose kan du bryde vanen og blive røgfri for evigt.

dreamcatcher sun

Copyright ©JohnCalmar.dk | tel. +45 40 93 85 93 | info@johncalmar.dk