John Calmar’s Univers

Meditationer

Webinar / foredrag

Online live klarsyn

Rabatter på behandlinger, kurser og workshops

Et Univers hvor du får adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer og mange andre spændende begivenheder.

 

Hvad du får som medlem af John Calmar’s Univers

Facebook gruppe

Vi mødes i facebook gruppen hvor mange af aktiviteterne finder sted. Det er også her du kan følge med i kalenderen under begivenheder.

Nymånemeditation

Solen og månen står på linje, hvilket giver dig portalen til nye begyndelser. Sæt dine mål og manifester det du gerne vil have til at ske måneden frem.

Live klarsyn i FB-gruppen

John giver personlige beskeder direkte til medlemmer af Universet. Din egen eksklusive klarsynsaften hjemme i stuen.

Fuldmånemeditation

Gennem fuldmånemedtiation, kommer du på en rejse, hvor du kan slippe det gamle og hente nye redskaber til den næste måne.

Webinarer

Lær at se aura – Åndelige vejledere – Hvad er karma? – Spiritualitet og jord-forbindelse, er blot et uddrag af de forskellige webinarer du deltager i, hjemme i din stue.

Meditationer

John byder på mange forskellige meditationer til En bedre helse, Kærlighed til moder jord, Frigiv negative energier, Mindfulness…

Online Platform

Med dit eget login og password, har du hele tiden adgang til alle optagelser på den online platform – Her er også et mødested for medlemmerne

Rabatter

Rabat på klarsynsaftner og kurser. Du finder rabatten i annonceringen af begivenhederne.
Du får også 100,- Kr i rabat på individuelle sittings med John.

“Noget af det gode ved universet, er at det er muligt at følge trods et travlt liv med skiftende lokationer. Det gør samtidig at man får holdt sig selv i hanke. Jeg ville måske ikke lige få mediteret så regelmæssigt. Måske i lang tid. Det får jeg altid gjort nu. Det rykker også enormt meget i selvudviklingen”

Anne Sofie

“Jeg er medlem af John Calmar’s Univers, fordi for mig er du den skarpeste kniv i skuffen, har ikke mødt nogle i den alternative verden, der virkelig rammer plet. Med humor og omsorg formår du at give gaver som vi hver især kan arbejde videre med. Tak for dig”

Pia S.

“Det er en anden måde at se verden og livet på, den ånd og positivitet der er omkring os i Calmars univers giver livsnydelse – man blir så dejlig afslappet af at høre din stemme John, hvis vi skulle anbefale nogen der er til den spirituelle/åndelige verden vil vi helt klart sende et link med dit univers 💜”

Hanne K.

BONUS:

Lær at se aura

Værsgo! Her er min gave til dig, Tilmeld dig nu og få en ekstra bonus med i købet.

Lær at se aura – er et webinar hvor du kommer igang med det, at se en aura. Aura omkring mennesker – Aura omkring planter – Øvelser – Aurafarvernes betydning

“Det jeg synes er godt ved Universet: Klarsyn, de rolige meditationer, den dejlige energi. Jeg er medlem, fordi det er dig, John. Du satte skub i min interesse for det spirituelle for over 25 år siden. Du er efter min mening en af de dygtigste clairvoyanter jeg kender og et skønt menneske. Du har en skøn humoristisk og helt nede på jorden tilgang til det spirituelle og er meget tydelig i dine budskaber..”

Charlotte

Eksempel på noget af det du får i John Calmar’s Univers

Meld dig ind idag og vær med til at hæve energien på Moder Jord – sprede kærlighed og healing til vores medmennesker og hele verden

Om John Calmar

“Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte. Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på. Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale.

John Calmar - Clairvoyant rådgiver, Hypnotisør og Shaman

GIV EN GAVE TIL DEM DU HOLDER AF

Giv 6 måneders abonnement i gave,

normal pris kr. 594,-

SPAR KR. 99.-

Du betaler kun kr. 495.-

OG du får stadig en BONUS med.

1 gratis måned + 1 bonus = kun Kr. 495,-

X