Velkommen til

JOHN CALMAR'S UNIVERS

kom og vær med til UGENS online KLARSYN hvor john fortæller, hvad der sker i den aktuelle uge. Lejlighedsvis vil der være beskeder fra den anden side til den enkelte deltager….

Desuden kan du opleve meditationer –  WEBINAR / FOREDRAG – RABATTER PÅ BEHANDLINGER – KURSER OG WORKSHOPS og mange andre spændende ting….

I JOHN CALMAR’S UNIVERS, får du adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer i Facebook gruppen, og mange andre spændende begivenheder.

Alle aktiviteter foregår i den lukkede facebookgruppe: John Calmar’s Univers.

Som medlem af John Calmar’s Univers, kan du hver måned være med i:

 

 • Ugens klarsyn: Hvad sker der i denne tid, og beskeder fra den anden side mm.
 • Fuldmånemeditation (online)
 • Nymånemeditation (online)
 • Live klarsyn i face-book gruppen
 • Gratis webinarer / foredrag (online)

Du får også:

 • Rabat på John’s egne klarsynsaftner i Århus og København.
 • Rabat på kurser i Johns eget regi. Kursusrabatterne varierer efter indhold og længde.
 • 100,- Kr. i rabat på individuelle sittings.

Du binder dig for 3 måneder. Ønsker du at afmelde dig skal dette gøres inden udgangen af bindingsperioden, eller udgangen af indeværende måned.

“Jeg er født i 1956. Mine clairvoyante evner er medfødte. Jeg har siden barndommen følt, set og talt med ånder fra den anden verden. Ånderne har undervist mig og vist mig steder i naturen, hvor jeg har hentet kraft gennem min opvækst. Det har altid været indianske ånder, der har vejledt mig i, hvordan jeg kan bruge energierne til at videregive budskabet og kræfterne fra den indianske måde at se livet på. Som shaman arbejder jeg udelukkende med naturens eget billede og symbolmateriale.” – John Calmar

Som abonnent på John Calmars Univers får du:

UGENS KLARSYN

Hvad sker der i denne tid? John fortæller dig om de ting og aspekter, du skal være opmærksom på netop nu, og kommer også med beskeder  fra den anden side til nogle af de deltagende i klarsynet.

WEBINARER

Lær at se aura – Åndelige vejledere – Hvad er karma? – Spiritualitet og jord-forbindelse, er blot et uddrag af de forskellige webinarer du deltager i, hjemme i din stue.

KLARSYN I FB-GRUPPEN

John giver personlige beskeder direkte til medlemmer af Universet. Din egen eksklusive klarsynsaften hjemme i stuen.

NYMÅNE MEDITATION

Solen og månen står på linje, hvilket giver dig portalen til nye begyndelser. Sæt dine mål og manifester det du gerne vil have til at ske måneden frem.

FULDMÅNE MEDITATION

Gennem fuldmånemedtiation, kommer du på en rejse, hvor du kan slippe det gamle og hente nye redskaber til den næste måne.

MEDITATIONER

John byder på mange forskellige meditationer til: En bedre helse, Kærlighed til moder jord, Frigiv negative energier, Mindfulness…

FACEBOOKGRUPPE

Vi mødes i facebook gruppen hvor mange af aktiviteterne finder sted. Det er også her du kan følge med i kalenderen under begivenheder.

ONLINE PLATFORM

Med dit eget login og password, har du hele tiden adgang til alle optagelser på den online platform – Her er også et mødested for medlemmerne.

RABATTER

Rabat på klarsynsaftner og kurser. Du finder rabatten i annonceringen af begivenhederne. Du får også 100,- Kr i rabat på individuelle sittings med John.

GIV EN GAVE TIL DEM DU HOLDER AF!


Giv 6 måneders abonnement i gave incl. BONUS

Normal pris kr. 594,- 

SPAR KR. 99.-

Din pris: 495 kr.
for abonnement incl. BONUS

 

Abonnementer

Få adgang til John Calmars Univers med dette måneds-abonnement. Du betaler 99 kr. pr. måned. Du binder dig for 3 måneder.

Få adgang til John Calmars Univers med et 6 måneders abonnement. Du får 1 måned gratis og betaler 495 kr. for 182 dage.

Tilmeld dig nu og få en ekstra bonus med i købet.

Lær at se aura – er et webinar, hvor du kommer igang med det, at se en aura. 

 • Aura omkring mennesker
 • Aura omkring planter 
 • Aurafarvernes betydning
 • Øvelser…

Eksempler på hvad du også får i John Calmars Univers.......

Afspil video

Meld dig ind i dag og vær med til at hæve energien på Moder Jord – sprede kærlighed og healing til vores medmennesker og hele verden.

Copyright ©JohnCalmar.dk | tel. +45 40 93 85 93 | info@johncalmar.dk