SHAMANISME MED JOHN CALMAR

Shamanisme er en urgammel kraft, som lever ud fra naturens eget billede og symbol materiale.
Shamanen er hjælper for livet og døden, så der skabes den rette balance, der gør rejsen igennem livet og videre ind i den anden verden til en smuk rejse.

Dette kursus, vil handle om de tre bevidsthedstilstande, som shamanen bevæger sig i, til at opnå åndelige indsigt.

I løbet af de tre dage, vil du lære at bruge den shamanistiske bevidsthedstilstand. Det at være i det visuelle og bruge intuitionen i nuets bevidsthedstilstand, så din intuition hele tiden er brugbar. Der vil blive arbejdet med ånde kano ritual som giver frigørelse i krop, sind og sjæl. Der vil blive brugt nogle af de forskellige basis ting i shamanens lære.

UNDERVERDENEN

Igennem dit kraftdyr kan du finde din indre kraft, til selvværd og selvrespekt. Det åbner også din intuition til at nå dine mål samt finde den retning, du skal bevæge dig i. Du vil lære at se ind i en andens bevidsthed og derved kunne vejlede personen ind på sin vej.

DEN MIDTERSTE VERDEN

Den verden vi lever i. Du vil få indsigt i, hvordan du opnår kontakt til en andens bevidsthed og derved kunne give et budskab om den vej, der er bedst for personen at bevæge sig på. Du lærer også at kunne bruge hjælperne fra underverdenen til at skabe en healing og selvhelbredelse.

DEN ØVERSTE VERDEN

Er det guddommelige. Her vil du få indsigt i, hvordan du skaber kontakt til afdøde og se den smukke rejse, de er på, så din forståelse for døden, bliver mere naturlig. Du får også forståelse for den rejse, vi bevæger os på, og du vil lære at bruge kræfterne fra solens maskuline energi og månens feminine energi, samt stjernernes uendelige univers. Du vil lære at få kontakt til dine åndelige hjælpere i den øverste verden.

Det her kursus kan du bruge til at blive bedre til at lytte din intuition og stole på den. Så du hele tiden kan spørge, hvis du står i en situation hvor du er i tvivl. Du vil få klare beskeder om hvad du skal gøre.

Der er plads til max 12 personer, og det er først til mølle princippet.

Vær iklædt løstsiddende tøj og medbring:

  • Liggeunderlag
  • Tæppe
  • Pude
  • Husk madpakken.

Underviser: John Calmar

 

Tid:

Kurset forløber over tre lørdage:

Den 11. 04.

Den 24.04.

Den 01.05.

Alle dage kl. 10.00 – 16.30 ca

Sted:

Regnbuefabrikken

Ørvadsvej 25A

8220 Brabrand

Pris:

Kr. 2700,- for alle 3 dage.

Er du medlem af John Calmars Univers sparer du kr. 500.- og betaler  Kr. 2200,-  for alle 3 dage.

Du betaler 500,- i depositum ved tilmelding for at sikre dig en plads. Depositum refunderes ikke ved afbud.

Restbeløb kr. 2200,- (1700,- Universmedlemmer) betales kontant.