Kurser / Workshop


Clairvoyance 

Aura at se aura og guider

Forestil dig en sweater, som du har på for at holde varmen. Du vil gerne have den sweater i et tæt strik, så der ikke er huller eller store mellemrum. Det er præcis det samme med din aura, den vil du heller ikke have for løs eller fuld af huller. Når auraen er tætvævet, er du bedre klædt på til at skabe energetiske forbindelser, og du er mere beskyttet.

Når din elektromagnetiske energi er sund og flyder i din krop, skaber denne energi cellulær vitalitet. Dette stråler gennem din fysiske krop og skaber et felt omkring dig.

Når man ser på sådant et levende aurisk felt, kan man se millioner af glødetråde af farvet lys, alle vævet sammen. Disse lysfilamenter er vævningen af din aura. Husk på at lys er vibration, farve er vibration, og energi er vibration .

Når du lærer at se aura, vil du kunne se at enhver tanke eller følelse personen har, bringer et skift i formen, farven eller størrelsen af auraen, da en aura reagerer på vibrationsændringer skabt af tanker of følelser. Vibrationsændringen er øjeblikkelig, så snart du oplever en følelse, ændres din aura som reaktion .

På dette kursus vil du og så lærer du at se disse farver/vibrationer, og du vil kunne bruge det til at hjælpe andre med at være deres energisystem

Den shamanistiske bevidsthed

Shamanisme er en urgammel kraft, som lever ud fra naturens eget billede og symbol materiale. Shamanen er hjælper for livet og døden, så der skabes den rette balance, der gør rejsen igennem livet og videre ind i den anden verden til en smuk rejse.

Dette kursus, vil handle om de tre bevidsthedstilstande, som shamanen bevæger sig i, til at opnå åndelige indsigt. I løbet af de tre dage, vil du lære at bruge den shamanistiske bevidsthedstilstand. Det at være i det visuelle og bruge intuitionen i nuets bevidsthedstilstand, så din intuition hele tiden er brugbar. Der vil blive arbejdet med ghostdance, som skaber forbindelsen til åndernes verden. Der vil også blive arbejdet med ånde kano ritual som giver frigørelse i krop, sind og sjæl. Der bliver lavet svedhytte ritual, en for kvinder en for mænd. Svedhytten på dette kursus er renselse og vil åbne op til visioner i forhold til de aftaler, du har lavet, da du skulle ind til dette liv. Der vil blive brugt nogle af de forskellige basis ting i shamanens lære.

UNDERVERDENEN

Igennem dit kraftdyr kan du finde din indre kraft, til selvværd og selvrespekt. Det åbner også din intuition til at nå dine mål samt finde den retning, du skal bevæge dig i. Du vil lære at se ind i en andens bevidsthed og derved kunne vejlede personen ind på sin vej.

DEN MIDTERSTE VERDEN

Den verden vi lever i. Du vil få indsigt i, hvordan du opnår kontakt til en andens bevidsthed og derved kunne give et budskab om den vej, der er bedst for personen at bevæge sig på. Du lærer også at kunne bruge hjælperne fra underverdenen til at skabe en healing og selvhelbredelse.

DEN ØVERSTE VERDEN

Er det guddommelige. Her vil du få indsigt i, hvordan du skaber kontakt til afdøde og se den smukke rejse, de er på, så din forståelse for døden, bliver mere naturlig. Du får også forståelse for den rejse, vi bevæger os på, og du vil lære at bruge kræfterne fra solens maskuline energi og månens feminine energi, samt stjernernes uendelige univers. Du vil lære at få kontakt til dine åndelige hjælpere i den øverste verden.

Kurset afholdes:

Hos mig 8260 Viby J

Over 3 lørdage start

D.26 Nov. 2022

D.10 Dec. 2022

D 7 Jan. 2023

Kl. 11 til 17.00

 

Max 8 deltagere først til mølle princippet

Medbring: Selv mad og drikke

Der vil være te og kaffe i pauserne og måske en småkage


Tilmelding

Tilmeld dig her – send til info@johncalmar.dk

Priser


 • Ved tilmelding betales:
  Kr. 800,-
  og rest ved kursus start Kr. 1600,-
 • I ALT:
  Kr. 2400,-

Datoer


 • 26 Nov. 2022:
 • 10 Dec. 2022:
 • 7 Jan. 2023:

Få John Calmars nyhedsbrev

Copyright © JohnCalmar.dk - Tel.: +45 40 93 85 93 - Email: info@johncalmar.dk