Udtalelser fra klienter om clairvoyance hos John Calmar

- Johns session i klarsyn har været en stor hjælp for mig for at blive på den nye vej jeg har valgt. Budskaberne bliver formidlet med humor og sikkerhed – bl.a. med præcise beskrivelser om bedsteforældre og helbred som ingen ellers har viden om. Klarsynet blev givet over Skype – smart og let! Jeg går sikkert videre på min vej.
Mette R
- I will write this in english, so that im sure youll understand everything i have to say to you, i hope thats ok with you.I had my auraphoto taken at the Alternativmesse in Trondheim, Norway, a little while ago-and then i spoke to you.You said so many things that has helped me in ways i cannot explain..and i am forever grateful.These days i am going through the hardest time i have ever experienced, and your words are with me every day.I sometimes feel like giving up, and then i cling to one specific sentence and i find the strength to keep on going.Im also working on myself, trying to take care like you said, to open my heart. im also trying to develop my intuition..its just a bit difficult these days-but im definitely in touch with it!”He will come back to you in june”you said…and it is helping me through the days.I have never loved the way i love this man, and i have never been so afraid of losing.its paralyzing.and im hanging in there thanks to you.Thank you so much for everything you told me, it was lovely and lifechanging to meet you and you have a fantastic calmness and presence around you.Words cannot explain fully, but i had to contact you and tell you this.I hope all is well with you-and wish you the best:)Sincerely yours,Line Woldmo. John, det var rigtig spændende. at besøge dig og jeg gik fra dig med en rigtig god, positiv følelse. Min mand og jeg lyttede så dvd´en igennem da jeg kom hjem og jeg var overrasket over alt hvad du der kunne fortælle og hvor meget det bare passer.
Anette
- Jeg vil sige dig tak for en aften i Odense, der var lærerig, afslappet, saglig med humor og seriøsitet. Du har en god måde, at formidle dit budskab på. Kompetent og humoristisk. Hæftet bliver taget frem hver dag, hvor jeg fokuseret på koncentrationsøvelsen.. Måske skulle jeg sige prikkerne og stregerne, idet hele siden har synlige rester fra kaffen jeg spildte. Det gør nu ikke så meget, da det hele kan bruges til at se lyset omkring.
Anette
- Du bekræftede alle de overvejelser jeg har gået rundt med og opmuntrede mig til at gøre alvor af dem. Jeg er meget taknemmelig for de råd og værktøj du gav mig, som jeg kan drage nytte af og bruge i fremtiden. Det har været en utrolig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Gil Jønsson
Webdesigner
- Ja nu har jeg kendt dig i 15 år og har modtaget meget hjælp igennem årerne. Du har været der for mig ved psykisk- og fysisk sygdom og jeg har modtaget kostplan ved overgangsalder samt modtaget urtemedicin for at få nervebanerne lukket. Jeg er glad for aura – clairvoyance og klarsyn og føler virkelig at jeg er blevet hjulpet også når jeg af og til overreagere og går i panik!! Du giver mig håb og troen på, at det er værd at kæmpe. Tak fordi du er dig.
Vita
- Med sin behagelige og positive væremåde har John Calmar, givet mig en oplevelse af at blive mødt – der hvor jeg er nu. Han er nærværende og empatisk, og afspejler i sit klarsyn tydeligt de ressourcer og muligheder der er både fysisk og psykisk, så det også er realistisk at nå sine mål på den holistiske måde, som John Calmar arbejder med sine klienter på.
Vivian Wils
Master i NLP & Enneagrammet og Hypnoterapi
- Du har/er en meget tydelig og klar kanal. Jeg tror, det, der overraskede mig mest var, da du begyndte at tale om mine indre organer. Jeg har aldrig mødt eller hørt om nogen, der kunne det og jeg ved, hvad du så er sandt, da en læge har sagt det samme (med brug af specialudstyr). Den litteratur du anbefalede, er jeg ved at læse, og jeg er ved at omsætte den nye viden i mit virke. Du påpegede områder, jeg skulle arbejde med for at vokse som menneske, hvilket jeg har i sinde at gøre. Tak for de kraftdyr du nævnede, jeg kunne trække på og lære af. Det var en spændende og interessant oplevelse at få en clairvoyance hos dig.
Merete
- Tak for auralæsning idag på messen – når du får tid, så fortæl mig lige hvad det betyder at 2 aurafotos, taget med et halvt års mellemrum, er fuldstændig identiske! Er jeg gået helt i stå eller hvad 🙂 Ellers følte jeg bare trang til at prise dit skønne væsen og din dybe sjælsforståelse, møder dig altid afslappet og uimponeret, uselvhøjtidelig og med glimt i øjet. En sand fornøjelse, der bare gør mig i godt humør. Du er en gave og især for branchen.
Tanja Dipo Nielsen
Coach og vejleder i kommunikation
- Jeg er glad for besøget hos dig. Det er ikke bare clairvoyance.. Det er virkelig clairvoyant rådgivning, og det har givet rigtig meget, synes jeg.
Lone
- Jeg hørte om John via en god ven. Og det er jeg glad for i dag. Du har formået at give mig klarhed over hændelser i mit liv, jeg har fåt sat nogen brikker på plads i det store puslespil “livet”. Hændelser som har haft bragt mig så langt ud at de fleste ville havde været nervevrag i dag. Jeg ser nu anderledes positivt på mig selv og livets mangfoldighed. Han har bevæget mig følelsesmæssigt i den grad. Jeg kan se at jeg har meget at arbejde med endnu og en bedre “coach” kan man vel næsten ikke finde. Det er bestemt ikke sidste gange at jeg går til Clairvoyance hos dig. Du har hjulpet med det psykiske – hvis jeg på nogen måde kan hjælpe med det “fysiske” så se min hjemmeside: http://www.wellnesscoachcenter.dk
wellnesscoach
- Jeg fik nogle meget kontante og brugbare råd og blev samtidig bekræftet i, at den vej jeg har valgt er den rigtige for mig. Derudover fik jeg på en god måde sat nogle ting på plads omkring familie og mønstre, som jeg har rodet rundt med længe. Det har været en rigtig god oplevelse, der har givet stof til megen eftertanke og til lidt mere luft under vingerne.
Pia Jønsson
- Fra det øjeblik man går ind af døren fornemmer man at manden har noget helt specielt over sig………..jeg ved ikke – det er som om der hviler en fred og ro over ham som for mig skaber en følelse af glæde og forventningsfuldhed for mit liv ligesom forårsfornemmelserne gør – den der positive energi der kommer over en i foråret med al dens lys og positive energi. Det man får med sig hjem fra en session med John er ting der skal bundfælde sig men som for mit vedkommende har haft en enormt positiv indvirkning på mit liv. Jeg glæder mig allerede enormt til min opfølgningssamtale. For mig er han noget helt specielt og jeg har enormt respekt for ham, ikke mindst for hans store viden om indianere og deres livskundskab som er så meget større end den vi i vores vidensamfund har i dag.
Line Kühnell Jensen​
- At gå til clairvoyance hos John Calmar er en oplevelse, hvor han får kontakt din indre energi. Dette er og kan være en slem oplevelse, men bestemt en viden man kan bruge for at komme videre i sit liv. I mit tilfælde var John en stor hjælp og præcis den hjælp jeg havde brug for. Jeg kan varmt anbefale John til andre, da samtalen foregår på en rolig og behagelig måde.
Klaus
Pædagog
- Efter at have fået en diagnose på begyndende diskusprolaps hos min kiropraktiker, valgte jeg at kontakte John, for at få ham til at kigge på hvad der var galt. John fortalte at det ikke var ryggen det var galt med, men mine tarme der var hævede pga. forkert kost. De hævede tarme trykkede mine organer, som pressede ned mod ryggen, og forårsagede smerterne og at ryggen låste sig. Jeg fulgte Johns råd, og efter blot 24 timer på den nye kostplan, begyndte smerterne at forsvinde, for at være helt væk en uge senere. Jeg kan anbefale alle, som har fået en diagnose, smerter eller andre symptomer eller sygdomme at kontakte John, for en sk. “second opinion” – Det er guld værd. !!
Dorte Dyrsborg
- Jeg vil bare gerne sige så mange tak for sidst. Du er blevet hørt og taget ind. Det kommer i store ryk, hvor jeg pludselig ser det hele og så jo også mærker, at ikke alene har du talt sandt, men dine ord har i sig selv virkelighed – en slags puppeudvidere, som kan løfte med, når tyngden sætter ind under strabadserne. Iøvrigt: lige efter min ‘konsultation’ skulle jeg så også lige næsten kradse af – af en fæl hånd-forgiftning. Så jeg tænker der er måske afregnet nu.. Håber du også trives godt !
Annette
- Dejligt at der findes sådan nogle som dig, som virkelig kan gøre en forskel for så mange.
Mette og John fra Vejle
- Længe inden jeg selv havde været så heldig at møde John, havde jeg hørt tale om, hvor dygtig og skarp han var. Så da jeg “tilfældigt” faldt over hans tlf. nr. var jeg ikke længe om at bestille en tid. Og, sikke et held jeg gjorde det! John, jeg har meget at takke dig for. Det jeg tog med mig, da jeg havde været hos dig, har virkelig forandret mit liv. Din enorme viden og dit store overskud har jeg en dyb respekt for. Tak, fordi man kan betro sig og have tillid til dig, fordi du aldrig står af vejen for at hjælpe og din ligefremme måde at være på. Jeg føler mig meget priviligeret over at have mødt dig og lykkelig over du hjalp mig til, at finde mig selv frem igen. Jeg glæder mig til vi ses igen.
Michelle
- Jamen altså… tak for clairvoyancen, som både har givet mig nogle konkrete redskaber til at forbedre mit helbred og være glad for det sted, jeg er i mit liv, og tilmed et videre fremsyn. Jeg er sådan meget benovet over din evne til at aflæse det fysiske, psykiske og spirituelle, og du ramte ganske enkelt essensen i alle disse områder. Du så mit (fysiske) hjerte med 2 kraftige pulsårer, men hvor den vestre normalt deler sig i 2, var den ene gren kun en bitte pistling. En røntgenundersøgelse med kontrastvæske har rent faktisk vist dette! Lægerne var i tvivl, om det var medfødt, og det var du også 🙂 Det var nemt at være hos dig, fordi du var ligefrem og umiddelbar og viste respekt – og humor. Lydkvaliteten på cd’en er god, og det er jeg glad for, for jeg skal høre den en del gange… Tusind tak.
Jytte
- Jeg har haft stor glæde af at have sessioner hos John, da han er en meget klar kanal. Jeg har oplevet at få vigtige informationer om mit helbred via hans aura læsning. Via hans klarsyn har jeg fået klarhed og forståelse omkring personlige relationer og til karrierevalg. Og ikke mindst en stor hjælp til forståelse af fortid og fremtid.
Majbritt
- Jeg har fået clairvoyant rådgivning, af John Calmar, en interessant og givende samtale, som jeg varmt vil anbefale, specielt hvis man som jeg, er meget nysgerrig på fortid, nutid og fremtid.
Bjarne Christiansen

Copyright ©JohnCalmar.dk | tel. +45 40 93 85 93 | info@johncalmar.dk