SHAMANISME

Shamanisme er en urgammel kraft, som lever ud fra naturens eget billede og symbol materiale. Shamanen er hjælper for livet og døden, så der skabes den rette balance, der gør rejsen igennem livet og videre ind i den anden verden til en smuk rejse.

Dette kursus, vil handle om de tre bevidsthedstilstande, som shamanen bevæger sig i, til at opnå åndelige indsigt.

I løbet af de tre dage, vil du lære at bruge den shamanistiske bevidsthedstilstand. Det at være i det visuelle og bruge intuitionen i nuets bevidsthedstilstand, så din intuition hele tiden er brugbar. Der vil blive arbejdet med ghostdance, som skaber forbindelsen til åndernes verden. Der vil også blive arbejdet med ånde kano ritua,l som giver frigørelse i krop, sind og sjæl. Der bliver lavet svedhytte ritual, en for kvinder en for mænd. Svedhytten på dette kursus er renselse og vil åbne op til visioner i forhold til de aftaler, du har lavet, da du skulle ind til dette liv. Der vil blive brugt nogle af de forskellige basis ting i shamanens lære.

UNDERVERDENEN

Igennem dit kraftdyr kan du finde din indre kraft, til selvværd og selvrespekt. Det åbner også din intuition til at nå dine mål samt finde den retning, du skal bevæge dig i. Du vil lære at se ind i en andens bevidsthed og derved kunne vejlede personen ind på sin vej.

DEN MIDTERSTE VERDEN

Den verden vi lever i. Du vil få indsigt i, hvordan du opnår kontakt til en andens bevidsthed og derved kunne give et budskab om den vej, der er bedst for personen at bevæge sig på. Du lærer også at kunne bruge hjælperne fra underverdenen til at skabe en healing og selvhelbredelse.

DEN ØVERSTE VERDEN

Er det guddommelige. Her vil du få indsigt i, hvordan du skaber kontakt til afdøde og se den smukke rejse, de er på, så din forståelse for døden, bliver mere naturlig. Du får også forståelse for den rejse, vi bevæger os på, og du vil lære at bruge kræfterne fra solens maskuline energi og månens feminine energi, samt stjernernes uendelige univers. Du vil lære at få kontakt til dine åndelige hjælpere i den øverste verden.

* Svedhytte ceremonier

* Trommebygningskurser

Tilmeld dig nyhedsmail her, så du kan få informationer om hvornår der holdes kurser

september, 2018

Filter Events

05sep7:30 pm9:30 pmKlarsynsaften - KøbenhavnAstrologihuset - København Ø

09sep10:00 am5:00 pmMesse - SkiveSkive Theater

15sep10:00 am4:00 pmFeaturedLær at se aura-kontakt til afdøde - AarhusRegnbuefabrikken - Ørvadsvej 25 A – 8220 Brabrand

22sep11:00 am6:00 pmMesse - StavangerAlternativmesse i Stavanger, Norge

23sep11:00 am6:00 pmMesse - Stavanger, NorgeAlternativmesse i Stavanger, Norge

23sep11:00 am8:00 pmMesse - Oslo, NorgeWellbeing Festival i Oslo, Norge

24sep11:00 am8:00 pmMesse - Oslo, NorgeWellbeing Festival i Oslo

25sep11:00 am8:00 pmMesse - Oslo, Norge Wellbeing Festival i Oslo, Norge

26sep7:30 pm9:30 pmKlarsynsaften - ÅrhusRegnbuefabrikken - Ørvadsvej 25 A – 8220 Brabrand

Et Univers hvor du får adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer i Facebook gruppen, og mange andre spændende begivenheder.