JOHN CALMAR FORTÆLLER OM SHAMANISME I 2 DELE – Køb foredrag her

JOHN CALMAR FORTÆLLER OM SHAMANISME I 2 DELE – Køb foredrag her


DU FÅR TO FOREDRAG FOR ET FOREDRAGS PRIS!! På disse webinars fortæller John bl.a., hvordan man bruger den shamanistiske energi til at skabe kontakt til dine hjælpedyr og dine åndelige guider. Gratis for medlemmer af John Calmar´s Univers Du bliver sendt videre til Easy Me, den online kursusplatform.
kr. 49,00

Mens vi venter på næste live udsendelse kan du købe adgang til de sidste to foredrag her.

BEMÆRK: TO AFTENER FOR KUN 49 kr.

Kom og være med til disse virtuelle aftner, i selskab med John Calmar

OBS! Vi starter kl 19.00 præcist

Du bliver lukket ind på Zoom fra kl. 18.40 – 19.00 efter kl 19.00 lukkes “dørene”

Shamanisme er en urgammel kraft, som lever ud fra naturens eget billede og symbol materiale. Shamanen er hjælper for livet og døden, så der skabes den rette balance, der gør rejsen igennem livet og videre ind i den anden verden til en smuk rejse.

På dette andet webinar i serien af 2, fortæller John hvordan man bruger den shamanistiske energi til at skabe kontakt til dine hjælpedyr og dine åndelige guider.

Sluttidspunket er ca. tid

 

HUSK: DIN KVITTERING, ER DIN BILLET og dit link til Zoom. Du skal downloade Zoom programmet, hvilket du bliver guidet igennem når du åbner linket. Sørg for at du downloader Zoom programmet med det samme, så det ikke forsinker dig på selve aftenen.

Her er lidt praktiske informationer:

  • Det er en god ide at komme lidt før webinaret starter, så du sikker på at få det hele med
  • Husk at have papir og noget at skrive med ved hånden. Det kan være der er en besked til dig og du vil få rigtig mange guldkorn, og det ville være ærgeligt hvis du missede dem.
  • Høretelefoner vil sikrer dig den bedste oplevelse
  • Hvis du har problemer med lyd eller billede, tjek at du har slået kamera og højtaler til. Placering af disse ikoner er nederst i billedet, men det afhængiger af hvilket system du ser med på. Det kan være du har andre programmer kørende i baggrunden, luk disse også facebook. Da steaming godt kan sluge meget data.
  • Log ind i god tid. har du for vane at blive stresset over elektronik, så log ind i rigtig god tid.

Vi ses snart.

Venlig Hilsen

John Calmar

Få John Calmars nyhedsbrev

Copyright © JohnCalmar.dk - Tel.: +45 40 93 85 93 - Email: info@johncalmar.dk