Læs mere om auratydning

Hvad er aura?

Hvad er aura? Er det kejserens nye klæder, eller noget vi kan forholde os til ?

Svaret er: JA det er. Det er den virkelighed, vi vandrer rundt med omkring kroppen. Auraen er det energifelt, der danner sig omkring os og fortæller de ting, som sker i vores liv nu og her. Auraens farver bygger sig op rundt om kroppen ud fra, hvordan vi har det i det indre og fortæller om kroppens fysiske og psykiske tilstand.

At se aura er clairvoyante og andet godtfolk gode til. I mit arbejde med auraen og aurakameraet har jeg fundet forskellige metoder til at se auraen og at føle den. Det kræver disciplin, men i løbet af et par måneder kan det lade sig gøre at se den.

Auraen har selvfølgelig også med de syv chakra

Auraen har selvfølgelig også med de syv chakra, som ligger lodret igennem kroppen, at gøre. Vi kan føle den med hænderne, da det er varme og kulde, som udtrykker energien i chakrane. Ved at øve sig ti minutter hverdag, kan man opnå at se og føle auraen og chakrasystemet.

Når en persons evner for at se aura udvikles, eller som i dette tilfælde, hvor vi får indsigt i den æteriske menneskelige struktur ved hjælp af Aura Video Station, bliver vores karmiske ansvar automatisk forøget. Evnen til at se aura er et anlæg, der vågner, når vi dirigerer vores bevidsthed til et specifikt energi niveau – det astrale niveau.

Vi har med en bestemt chakrakvalitet at gøre og som resultat af dette udvikles specielle talenter. Om det er ved hjælp af et aurafoto eller ved hjælp af det tredje øje (6. chakra), så vil hyppig øvelse i at se på auraer fremme udviklingen af dette chakra.

Det er imidlertid en esoterisk lov, at når du udvikler et bestemt chakra

Det er imidlertid en esoterisk lov, at når du udvikler et bestemt chakra, må du påtage dig bestemte opgaver i livet, der korresponderer med energien fra dette chakra. Jo højere bevidsthed hos en person, jo mere bør denne person tage disse ting i betragtning i hans eller hendes liv. Healing, terapi og aktiviteter, der hjælper til at udvide bevidstheden, ville være tegn på et højt niveau af bevidsthed.

Arbejdet med AURA CLOUD

Ved at arbejde med Aura Video Stationen er det muligt at få et glimt af et menneskes indre liv. Vi kan se hans eller hendes psykologiske strukturer, kvaliteter og problemer. Dette bringer en speciel ansvarlighed med sig i det terapeutiske arbejde med Aura Video Stationen. Vi er nu i stand til at bringe den længe glemte viden om menneskets energi strukturer ud til en bredere del af samfundet. Vi kan tilbyde rådgivning, der tilstræber at hjælpe menneskeheden til at behandle sig selv og andre levende væsner med større sensitivitet. Aura terapeuten bør ikke kun kunne give en analyse af auraen, men også vejledning i hvordan auraen kan styrkes for at opnå større glæde og forbedre livskvaliteten.

Udviklingen af evnen til at se

Vores erfaring viser os, at ved at arbejde med Aura Video Stationen og det intense møde med mennesker på et niveau, som normalt kun er åbent for clairvoyante eller “sensitive”, udvikles evnen til at se auraen. Vores bevidsthed er generelt rettet mod den materielle virkelighed, og andre aspekter af vores menneskelige natur er blevet undertrykt. Ved igen at være i stand til at se verden gennem “øjne”, der kan se aura, opmuntrer vi vores chakraer og vores intuition til at udvikle sig.

Generel aura-analyse

Auraens farver viser os visuelt en persons vibrationer. De giver en optegnelse i farver af kroppens frekvenser. Hver aurafarve indikerer forskellige kvaliteter og karakteristika. Farver, der er tæt relateret i farvespektrummet (som f.eks. rødorange eller blåviolet), giver meget ens energikvaliteter. Betydningen af farverne blå og grøn er meget tæt på hinanden. Tydningen af rød og violet indikerer på den anden side diametralt modsatte karakteristika. Generelt i auraens farveanalyse er der fem hovedområder i aurabilledet. Disse er energierne i venstre og højre side af kroppen, den centrale krop selv, hjerte- og halsenergierne. På det originale farvebillede er det muligt at have talløse kombinationer af forskellige aura farver og faconer.

Disse individuelle farvenuancer må analyseres af en grundigt uddannet Auraterapeut.

Kategoriseringen og tydningen af auraens farver er et resultat at mange års praktisk erfaring og analyse af over 50.000 aura billeder. Vi anbefaler derfor, at kun aurafoto bliver brugt, og at et hvert andet system af farve-kategorisering eller tydning bør diskuteres med en Auraterapeut. Enhver analyse eller tydning af farver på aurabilledet bør altid afsluttes med reference til en uddannet Auraterapeuts erfaring.

Auraens farver

Er det elektromagnetiske energifelt kaldet aura, som omkranser en hver levende organisme. Dette felt vibrerer med forskellige frekvenser og afspejler kroppens sind og din sjæl.

Hvad betyder farverne i auraen?

Hver farve har en vibrationsfrekvens, som er tilknyttede forskellige chakras eller energicenter i kroppen. Din auras farver er fastsatte af din fysiske og mentale følge og din spirituelle tilstand i din krop. Dine aurafarver er hverken gode eller dårlige – bedre eller mere spirituelle end andre. Hver farve har sin unikke repræsentation som relation til hver personlighed.

DIT AURA FOTO

Venstre side (feminin – yin – fremtid)

Farven på den venstre side er de vibrationer, der kommer ind i dit system. Det er, hvad du føler inde i dig selv og som du ikke får udtrykt.

Hoved / center (tanker – overbevisning – oplevelser)
Farven over hovedet er, hvad du oplever for dig selv nu. Det reflekterer, hvad du tænker og oplever i nuet og viser din tankegang.

Højre side (maskulin – yang – udtrykke)
Farven på din højre er den energi, der bliver udtrykt. Det er den energi, du viser andre og som du viser verden, hvem du er.

Mørke og ubalanceret aura farver.
De viser tegn på stress, træthed eller oplevelse af følelsesmæssige problemer

Auraens farver

Dybrød:
Fysisk, hårdt arbejdende, realist, fysisk aktiv, vital, jordforbindelse, karakterstyrke,
Udholdenhed, blive overvældende, sommetider overleve kampen for at leve.

Rød:
fysisk, energisk, konkurrerende, stærk leder, udførende, vinder, mod, viljestyrke, seksuel energi, iværksætter, promotor.

Oranges:
glæde, nydelse, udfordre, begejstrende, positiv, ansvarlighed, produktiv, fysisk og kreativ udtrykkende, eventyrer, forretningssans.

Oranges – Gul:
Analytiker, intellektuel, logiker, strukturerer, sikkerhed, ærlig, perfektionist, korrekt i tanker og handling, detaljeret.

Gul:
Spøgefuld, munter, kreativ sjov, lærerig, entertainer, optimist, varm, charmerende og gavmild, medgørlig.

Grøn:
Social, naturlig, tilfreds, harmoni, lærer, elsker at kommunikere og dele med andre, perfekt vært/værtinde.

Dybgrøn:
Hurtig opfattende, resultatsøgende, ofte velhavende, meddelsom, luksuøs, ansvarlig, organiserer, fremadstræbende, tilbørlig til materialistisk livssyn.

Blå:
Kærlig, følsom, elskede, loyal, medfølende, fredfuld, begær for at hjælpe og støtte andre, givende men ofte sky og indadvendt.

Indigo:
Stille, dyb indre følelse, søgende, indadvendt, pålidelighed, sætter indre følelser højt, kunstnerisk

Violet:
Intuition, idealistisk, magisk, sensuel, teoretiker, visionær, karismatisk, dissenser, … opfinder.

Lavendel:
Indbildningskraft, mystik, dagdrømmer, Fantasi, godtroende, kreativ, etisk, følsom, skrøbelig, viser sig ofte excentrisk, urealistisk.

Hvid:
Transcendent, transformation, healing, stilhed, følsom, lever i højre dimensioner, stærk spirituel forbindelse.

Dine chakraer/energicentre

Forstå chakraernes betydning og hvilken kost der kan styrke dine chakraer

Valg af grønsager og frugt til at styrke dine chakraer.

1. Rod chakra Rødt er stammekraft. Element Jord.
Farve en smuk dybrød farve som det inderste af ækvator
Dette chakra er energi for det fysiske plan og den materielle virkelighed. Det er centre for tilkendegivelse / ytring og hvor lidenskab flyder. Stedet hvor kraft og egoet opstår.
Forslag: Jordbær, tranebær, hindbær, rødbede, rød chili, rød peberfrugt, vandmelon, m.m.

2. Hara chakra. Kraften i vores relationer til andre. Element vand.
Farve orange, igen den dybe, intense – du ser den, når solen er ved at gå ned på en sensommer dag
Farven i dette chakra afspejler kreativitet, selskabelighed og det følelsesmæssige liv og det seksuelle liv. Dette chakra er her fra, hvor man måler sig med andre.
Forslag: Gulerod, sød kartoffel, appelsin, mandarin, papaja, hokkaidogræskar, cantaloupemelon, m.m.

3. solar plexus chakra gul, personlig styrke som solens stærke energi står op, til en ny dag Element ild
Dette chakra hersker den mentale kraft. Er center for egoets og den personlige kraft. Den regulerer livskraften i kroppen og giver energi til at handle på dine drømme og mål.
Forslag: Citron, grapefrugt, mango, gul squash, abrikos, majs, banan, kartoffel, hirse, honningmelon, m.m.

4. hjerte chakra grøn, følelsernes kraft, den dybe vår grønne farve, du finder i naturen i foråret. Element luft.
Dette center er her at undervise og heale. Det er chakraet for selv-respekt og selv-accept. Centret, hvor krop sind og ånd mødes. Balance og en stærkt forbindelse til naturen findes her.
Forslag: Lime, netmelon, grøn squash, spinat, grønkål, grøn chili, brøndkarse, persille, sennepsblade, grøn peberfrugt, broccoli, rosenkål, avocado, artiskok, kiwi, grønne oliven, m. m.

5. Hals chakra blå, viljestyrke, den smukke himmelblå farve
Dette chakra styrer de evner til at udtrykke ideer og sit sande jeg. Dette center har med at have en klar kommunikation, inspiration og artistiske udtryk.
Forslag: Blå, kartoffel, blå birkes, m. m.

6. Pinal chakra. tredje øje, Sjælens kraft, indigo den dybe blå farve, som du ser i havet dyb.
Dette center over øjenbryn er stedet for intuition, åndelig opmærksomhed,
Ens verdens “billede” ud sammensatte ideer.
Der er et idealistisk sted, som repræsenterer din fantasi og begær.
Forslag: Blå druer, slåenbær, sennepsblade, m. m.

7. Krone chakra, violet – hvid, vores spirituelle formidler. Rød – violet som druen der hvor vinen kommer fra.
Indre kendskab, selvanerkendelse, spirituelle anerkendelse. Hvid er sammensmeltning af alle farver.
Forslag: Rødbedeblade, brombær, hyldebær, rød drue, aubergine, blommer, bønner, kalamta oliven, m. m.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 93 85 93 eller send en mail til info@johncalmar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 93 85 93
info@johncalmar.dk