Læs mere om kurser / workshop

Lær at se aura og guider

Forestil dig en sweater, som du har på for at holde varmen. Du vil gerne have den sweater i et tæt strik, så der ikke er huller eller store mellemrum. Det er præcis det samme med din aura, den vil du heller ikke have for løs eller fuld af huller. Når auraen er tætvævet, er du bedre klædt på til at skabe energetiske forbindelser, og du er mere beskyttet.

Når din elektromagnetiske energi er sund og flyder i din krop, skaber denne energi cellulær vitalitet. Dette stråler gennem din fysiske krop og skaber et felt omkring dig.

Når man ser på sådant et levende aurisk felt, kan man se millioner af glødetråde af farvet lys, alle vævet sammen. Disse lysfilamenter er vævningen af din aura. Husk på at lys er vibration, farve er vibration, og energi er vibration .

Når du lærer at se aura, vil du kunne se at enhver tanke eller følelse personen har, bringer et skift i formen, farven eller størrelsen af auraen, da en aura reagerer på vibrationsændringer skabt af tanker of følelser. Vibrationsændringen er øjeblikkelig, så snart du oplever en følelse, ændres din aura som reaktion .

På dette kursus vil du og så lærer du at se disse farver/vibrationer, og du vil kunne bruge det til at hjælpe andre med at være deres energisystem

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 93 85 93 eller send en mail til info@johncalmar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 93 85 93
info@johncalmar.dk