Læs mere om klarsynsaften online

Klarsynsaften første onsdag i måneden kl 19:30

Den første onsdag i hver måned kl 19:30 vil der være online klarsyn til kun kr. 99 – på Zoom. Send mig en mail på info@johncalmar.dk , når du har overført kr. 99 Så sender jeg linket til dig.

Som altid starter John med en guidet meditation

Som altid starter John med en guidet meditation. Meditationen er til for at skabe fred i krop, sind og sjæl, så du kan modtage den energi og healing der kommer, når kontakten til den åndelige verden er blevet åbnet.

Et budskab kan være fra en af dine åndelige hjælpere, dit totemdyr eller fra kære som er gået over på den anden side. Budskaber kan også være omkring din fysiske og psykiske tilstand eller et godt råd til din helse.

John bestemmer ikke, hvad der kommer igennem, og hvem det kommer til, men det er John, der formulerer det. Et budskab fra den åndelige verden er altid pakket ind, så kun du ved, hvad det betyder.

Pris 99,- for en klarsyns aften online

Har du problemer med dit link – ring til John Calmar på 40938593.

Betalingsmuligheder:

MobilePay 340520. Husk at sende en mail til info@johncalmar.dk

Link til betalingskort: Klik her Husk at sende en mail til info@johncalmar.dk

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 93 85 93 eller send en mail til info@johncalmar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 93 85 93
info@johncalmar.dk