Læs mere om refencer her

Fra det øjeblik man går ind af døren fornemmer man at manden har noget helt specielt over sig………..jeg ved ikke – det er som om der hviler en fred og ro over ham som for mig skaber en følelse af glæde og forventningsfuldhed for mit liv ligesom forårsfornemmelserne gør – den der positive energi der kommer over en i foråret med al dens lys og positive energi. Det man får med sig hjem fra en session med John er ting der skal bundfælde sig men som for mit vedkommende har haft en enormt positiv indvirkning på mit liv. Jeg glæder mig allerede enormt til min opfølgningssamtale. For mig er han noget helt specielt og jeg har enormt respekt for ham, ikke mindst for hans store viden om indianere og deres livskundskab som er så meget større end den vi i vores vidensamfund har i dag.

Line Kühnell Jensen​

Jeg vil bare gerne sige så mange tak for sidst. Du er blevet hørt og taget ind. Det kommer i store ryk, hvor jeg pludselig ser det hele og så jo også mærker, at ikke alene har du talt sandt, men dine ord har i sig selv virkelighed – en slags puppeudvidere, som kan løfte med, når tyngden sætter ind under strabadserne. Iøvrigt: lige efter min ‘konsultation’ skulle jeg så også lige næsten kradse af – af en fæl hånd-forgiftning. Så jeg tænker der er måske afregnet nu.. Håber du også trives godt !

Annette

At gå til clairvoyance hos John Calmar er en oplevelse, hvor han får kontakt din indre energi. Dette er og kan være en slem oplevelse, men bestemt en viden man kan bruge for at komme videre i sit liv. I mit tilfælde var John en stor hjælp og præcis den hjælp jeg havde brug for. Jeg kan varmt anbefale John til andre, da samtalen foregår på en rolig og behagelig måde.

Klaus

Dejligt at der findes sådan nogle som dig, som virkelig kan gøre en forskel for så mange.

Mette og John fra Vejle

Jeg har haft stor glæde af at have sessioner hos John, da han er en meget klar kanal. Jeg har oplevet at få vigtige informationer om mit helbred via hans aura læsning. Via hans klarsyn har jeg fået klarhed og forståelse omkring personlige relationer og til karrierevalg. Og ikke mindst en stor hjælp til forståelse af fortid og fremtid.

Majbritt

Efter at have fået en diagnose på begyndende diskusprolaps hos min kiropraktiker, valgte jeg at kontakte John, for at få ham til at kigge på hvad der var galt. John fortalte at det ikke var ryggen det var galt med, men mine tarme der var hævede pga. forkert kost. De hævede tarme trykkede mine organer, som pressede ned mod ryggen, og forårsagede smerterne og at ryggen låste sig. Jeg fulgte Johns råd, og efter blot 24 timer på den nye kostplan, begyndte smerterne at forsvinde, for at være helt væk en uge senere. Jeg kan anbefale alle, som har fået en diagnose, smerter eller andre symptomer eller sygdomme at kontakte John, for en sk. “second opinion” – Det er guld værd. !!

Dorte Dyrsborg

Længe inden jeg selv havde været så heldig at møde John, havde jeg hørt tale om, hvor dygtig og skarp han var. Så da jeg “tilfældigt” faldt over hans tlf. nr. var jeg ikke længe om at bestille en tid. Og, sikke et held jeg gjorde det! John, jeg har meget at takke dig for. Det jeg tog med mig, da jeg havde været hos dig, har virkelig forandret mit liv. Din enorme viden og dit store overskud har jeg en dyb respekt for. Tak, fordi man kan betro sig og have tillid til dig, fordi du aldrig står af vejen for at hjælpe og din ligefremme måde at være på. Jeg føler mig meget priviligeret over at have mødt dig og lykkelig over du hjalp mig til, at finde mig selv frem igen. Jeg glæder mig til vi ses igen.

Michelle

Du virker autentisk, fordi du taler stille og roligt i dit eget sprog, i stedet for at tillægge dig en frelst og smart attitude. Det er vigtigt. Jeg tror at mange potentielle kunder intuitivt fornemmer at dine “konkurrenter” er upersonlige og utroværdige.
Du har som altid meget humor med. Det gør, at det virker afvæbnende, i forhold til de i og for sig alvorlige problematikker, som er forbundet med spiritualitet.
Du giver små gode råd “for free”, som folk kan tage med sig, uden at betale noget. Du viser dig derfor som en gavmild person i stedet for en spirituel pengemaskine.

Ole Terløse

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 93 85 93 eller send en mail til info@johncalmar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 93 85 93
info@johncalmar.dk