Hypnose / hypnoterapi

Bryd vanen og nå dine mål

De fleste behandlinger med hypnose tager 2-3 gange. Ofte vil du allerede mærke en stor forskel efter den første gang.

Når der bruges flere sessioner er det for at sikre, at ændringen er blivende, og for at tilgodese, at der kan støde andre faktorer til, som skal behandles for, at den ønskede ændring bliver varig.

Enkelte har kun behov for at modtage hypnose én gang.

Ændringen er varig og påvirker dit liv positivt ofte også på andre områder end forventet.Om behandlingenEn behandling varer ca. 1 time. Du vil på forhånd få forklaret, hvad der skal ske og hvordan du skal gøre. Hypnose kræver intet forudgående kendskab og alle kan hypnotiseres.Har du koncentrationsbesvær?Hypnose være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere dig.

Der er altid en årsag til, at din opmærksomhed forsvinder fra det, du bevidst forsøger at koncentrere dig om.

Via hypnosen kan du finde årsagen til at du såkaldt forsvinder, så du igen vil kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting, som er vigtige for din udvikling og fremfærd.

Allergi

Allergier, der er opstået af psysiske årsager, kan afhjælpes med hypnose, din underbevidsthed ved, hvor det stammer fra i dit liv. Hypnosen gør det muligt at fjerne årsagen.

Angst / stress

Er du kommet ind i angst, som har skabt depression og stress, kan hypnose hjælpe dig.

Der vil være skjulte fundamenter, som har præget dit liv. Igennem hypnose kan din underbevidsthed finde lige præcis det sted, hvor det skjulte ligger gemt. Hypnosen frigør din bevidsthed og dermed frigøres du fra tidligere traumer, du vil med det samme mærke mere livsenergi og større glæde.

Angst for angsten, fobier og præstationsangst, tilbageholdenhed, generthed.

Tomhedsfølelse

Hypnose kan hjælpe dig videre, når dit verdensbillede er krakeleret, og du sidder i en følelse af tomhed, hvor det er vanskeligt at finde vejen frem. Selvom vi har svarene i os selv, så er det ikke altid, at de vil komme frem. Via hypnosen frigøres dine tankemæssige blokeringer, så du kan komme ind til, de informationer du skal bruge, for at komme videre.

Ensomhed, tristhed, usikkerhed, modløshed og tvangstanker

Er dit selvværd i bund, så du vælger at sidde alene uden at kunne overvinde dig selv til at komme ud og møde andre? Når vi af forskellige årsager mister vores selvrespekt er det ikke altid til at sætte fingeren på, lige præcis hvor det gik galt. Hypnose kan hjælpe dig med at finde årsagen og ikke mindst til at finde den styrke og vitalitet, som får dig frem på banen igen.

Kost og motion

Mangler du motivationen til at komme i gang med de planer, du har gået med længe? Måske har du sagt til dig selv tusindvis af gange, nu skal jeg i gang med forandre mit liv, men kommer aldrig videre. Du har nu muligheden igennem hypnose til at få fjernet de forhindringer, der holder dig tilbage.

Hypnose forbedrer desuden sportspræstationer, motivation, energi, koncentration, hukommelse, studievaner, selvværd, selvtillid.

Priser:

Første gang skal du regne med ca. 1 1/2 time efterfølgende ca. 1 time.

Kr. 1200,-

3 behandlinger Kr. 3200,- Hele beløbet betales første gang.

Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.

Studerende

Kr. 800,- pr. gang.

3 behandlinger Kr. 1900,- Hele beløbet betales første gang.

Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.

Rygestop

Har du gået og sagt inde i dig selv, nu bør jeg stoppe med at ryge, uden at det er kommet videre end til tanken? Gennem hypnose kan du bryde vanen og blive røgfri for evigt.

Kr. 1200,- To behandlinger, en til rygestoppet og en til opfølgning indenfor 7 dage.

Hvis du skulle blive forhindret i at komme, skal du melde afbud dagen før inden kl. 12. Afbud i forbindelse med mandage, eller efter helligdage, skal modtages senest sidste normale arbejdsdag inden. Afbud modtaget senere, faktureres med det fulde beløb.

oktober

19oktHele dagen20Seer uddannelsen - startUddannelsesstart med internatophold

26okt(okt 26)10:00 am27(okt 27)6:00 pmMesse - ÅrsMessecenter Vesthimmerland

30okt7:00 pm9:15 pmKlarsynsaften i Aarhus - Den 30.10.2019Ny Tids Energi - Viby J

november

01nov10:00 am03(nov 3)6:00 pmMesse - København - Mystikkens UniversØsterbrohuset, København Ø

06nov7:30 pm9:30 pmKlarsynsaften - Astrologihuset København Astrologihuset - Teglværksgade 37, 4. sal, København Ø

13nov7:00 pm9:30 pmFrede Damgaard – Inflammation og livsstil, foredrag-2Ny Tids Energi - Viby J

23nov11:00 am5:00 pmFind din identitet... Workshop med John CalmarAarhus den 26. oktober

Et Univers hvor du får adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer i Facebook gruppen, og mange andre spændende begivenheder.
Læs mere her >>

X