Hypnose – Hypnoterapi


Bryd vanen og gamle mønstre. Nå dine mål på en hurtig og effektiv måde. Det er kun dig selv, der forhindre dig i at nå dine mål. Med hjælp fra hypnose og din underbevidsthed, kan du bryde gamle vaner og mønstre. Så kan du må mere overblik og klarhed til at bære dig op på den platform du gerne vil være. 

Angsten for at give slip og bevæge dig ud på en ny vej i dit liv. Alle har angsten for at give slip – bare tænk på hvor svært det er for en som ryger at holde op. 

Når du starter noget, så er det noget med at indsætte de rigtige ingredienser, så helheden bliver helt perfekt. Det kan jeg herved hjælpe dig med via hypnose og hypnoterapi.

Se referencer

Angst – Stress

Er du kommet ind i angst, som har skabt depression og stress, kan hypnose hjælpe dig. Der vil være skjulte fundamenter, som har præget dit liv. Igennem hypnose kan din underbevidsthed finde lige præcis det sted, hvor det skjulte ligger gemt. Hypnosen frigør din bevidsthed, og dermed frigøres du fra tidligere traumer.

Angst for angsten, fobier og præstationsangst, tilbageholdenhed, generthed.
Du vil med det samme mærke mere livsenergi og større glæde.

Allergi

Allergier, der er opstået af psysiske årsager, kan afhjælpes med hypnose. Din underbevidsthed ved, hvor det stammer fra i dit liv. Hypnosen gør det muligt at fjerne årsagen.

Tomhedsfølelse

Hypnose kan hjælpe dig videre, når dit verdensbillede er krakeleret, og du sidder i en følelse af tomhed, hvor det er vanskeligt at finde vejen frem. Selvom vi har svarene i os selv, så er det ikke altid, at de vil komme frem.
Via hypnosen frigøres dine tankemæssige blokeringer, så du kan komme ind til de informationer, du skal bruge for at komme videre.

Ensomhed – Tristhed – Usikkerhed – Modløshed – Tvangstanker

Er dit selvværd i bund, så du vælger at sidde alene uden at kunne overvinde dig selv til at komme ud og møde andre? Når vi af forskellige årsager mister vores selvrespekt, er det ikke altid til at sætte fingeren på lige præcis, hvor det gik galt. Hypnose kan hjælpe dig med at finde årsagen og ikke mindst til at finde den styrke og vitalitet, som får dig frem på banen igen.a

Kost og motion

Mangler du motivationen til at komme i gang med de planer, du har gået med længe? Måske har du sagt til dig selv tusindvis af gange, nu skal jeg i gang med forandre mit liv, men kommer aldrig videre. Du har nu muligheden igennem hypnose til at få fjernet de forhindringer, der holder dig tilbage.

Hypnose forbedrer desuden sportspræstationer, motivation, energi, koncentration, hukommelse, studievaner, selvværd, og selvtillid.

Rygestop

Har du gået og sagt inde i dig selv, nu bør jeg stoppe med at ryge, uden at det er kommet videre end til tanken?  Gennem hypnose kan du bryde vanen og blive røgfri for evigt.

Priser


 • Hypnose-hypnoterapi ca. 1,5 time:
  Gammel pris gældende til 30.09.2021
  Kr. 1.200
 • 3 X Hypnose/hypnoterapi:
  Kr. 3.200
 • 3 X Hypnose/hypnoterapi:
  Normalpris 4800 kr. Hele beløbet betales ved første behandling. Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke
  Kr. 3.600
 • Hypnose/ hypnoterapi for studerende:
  Kr. 700
 • 3 X studenter hypnose- hypnoterapi:
  Hele beløbet betales første gang. Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.
  Kr. 1.500
 • Rygestop:
  Hvis du skulle blive forhindret i at komme, skal du melde afbud dagen før inden kl. 12. Afbud i forbindelse med mandage eller efter helligdage skal modtages senest sidste normale arbejdsdag inden. Afbud modtaget senere faktureres med det fulde beløb.
  Kr. 1.200
 • – Jeg kan varmt anbefale Johns hypnoseforløb på 3 behandlinger. Det var en fantastisk følelse af frihed, som jeg efter hver behandling gik hen ad gaden med – en følelse jeg fortsat mærker og som er blevet en naturlig del af mig og min hverdag. Hypnosen foregår i en tryg og afslappet atmosfære – formidlet med tydelighed og humor.
  Mette R.
 • – Jeg opsøgte John Calmar for endegyldigt at blive røgfri efter 40 år med et stadigt stigende tobaksforbrug. Flere rygestop forsøg gennem årene var ikke lykkedes. John Calmar fandt årsagen hertil og det rette tidspunkt at sætte ind med hypnosebehandling. Jeg er nu røgfri uden afsavn på fjerde måned og har det både fysisk og ikke mindst mentalt bedre.
  Niels Dahl
 • – Kære John. Jeg var hos dig to gange i november til hypnoterapi, hvor vi bl.a. arbejdede med rodcenteret, fordi jeg skulle have et keglesnit i forbindelse med celleforandring. Det viste sig (selvfølgelig), at det var forsvundet før operationen. Jeg siger TAK, og ønsker dig en glædelig jul og et fantastisk nytår.
  Benedicte

Få John Calmars nyhedsbrev

Copyright © JohnCalmar.dk - Tel.: +45 40 93 85 93 - Email: info@johncalmar.dk