CLAIRVOYANCE

Clairvoyant rådgivning foregår hos John Calmar ved at han ser din aura, dine åndelige guider, dit fysiske system, ser hvad der er sket i det her liv og dine tidligere liv og om der afdøde omkring dig.

John Calmar starter med at aflæse din aura og fortæller dig, hvad farverne betyder for dig og dit fysiske legeme. Derefter tager han kontakt med din højere bevidsthed, din sjælskontrakt og får at vide, hvad det er, du har aftalt at gøre i dette liv. Dine åndelige guider og eventuelt afdøde kommer med meddelelser til dig.

Når der åbnet op til de energier, får jeg at vide, hvad du har brug for, til at komme videre i dit liv nu og her.

Du kan spørge om alt, den åndelige verden har ingen begrænsninger og den ønsker, at du bruger den viden, John kanaliserer til din udvikling. Der vil selvfølgelig kun komme de ting igennem, som du er i stand til at modtage og arbejde med. Clairvoyance er en vej til åbenhed og forståelse, så du kan gå med fred på din vej.

John Calmar råder og vejleder dig i, hvordan du bedst kan holde din krop med kost, vitaminer og mineraler, så du får den optimale vitalitet til at fungere i hverdagen både psykisk og fysisk.

Pris

Clairvoyant rådgivning:

Varighed ca. 1 time, 800,- kr

Forløbet bliver indtalt på en lydfil, som bliver tilsendt på mail.

Ved udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.

“Ens sande værd bestemmes af, hvor meget mere man giver i værdi end det, man tager betaling for.”

Hvis du skulle blive forhindret i at komme, skal du melde afbud dagen før. Afbud i forbindelse med mandage, eller efter helligdage, skal modtages senest sidste normale arbejdsdag inden.

Et Univers hvor du får adgang til månedlige klarsyn, fuldmånemeditation/meditationer, klarsynsdemonstrationer i Facebook gruppen, og mange andre spændende begivenheder.
Læs mere her >>

X