Læs mere om clairvoyance

Clairvoyant rådgivning har ingen begrænsninger

Clairvoyant rådgivning har ingen begrænsninger. Den åndelige verden sørger for, at de beskeder der er til dig er omsorgsfulde og kærlige. Selvfølgelig vil den åndelige verden er også er klar over, at du er kommet hertil jorden, for at arbejde med dine skyggesider i forhold til familie, venner og de sjæle du har aftaler med i dette her liv – såsom partner osv.

Så når jeg formidler budskaberne, er det så du kan modtage beskederne på bedst mulige måde, med kærlighed og omsorg.

Der kommer ikke noget til dig, som du ikke er klar til at modtage eller se på.

Der vil være budskaber fra:

  • Afdødekontakt ( de sjæle der er gået over på den anden side)
  • Meddelelser fra tidligere liv.

Jeg ser:

  • Hvilke vitaminer og mineraler du har brug for.
  • Hvordan du passer bedre på dig selv.

Jeg arbejder ud fra fortid, nutid og fremtid, så du kan skabe en helhed i dit liv. Du kan få meddelelser fra dine åndelig guider. Hvor du efterfølgende kan få meditative redskaber, så du selv kan skabe kontakt til dem, når du føler behov for det.

Du har mulighed for at optage det vi taler om, på din smartphone. Så har du mulighed for at høre det igen efterfølgende.

Prisen 950 kr. online Skype/Zoom/Facetime/Personlig Fremmøde

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 93 85 93 eller send en mail til info@johncalmar.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 93 85 93
info@johncalmar.dk